zazracnekamene


zazracnekamene

NOVINKY

arr3Dodanie do VianocDodanie do Vianoc garantujeme u objednávok, ktoré k nám prídu najneskôr v utorok 18.12.2018. Pri... arr3v decembri v sobotu otvorenéV sobotu 8.12., 15.12. a 22.12. bude predajňa v Dome kultúry otvorená od 9.30 do 11.30....

NOVINKY

naša cena 12,30 EUR
skladom
naša cena 9,50 EUR
skladom
naša cena 4,00 EUR
skladom

» Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

  1. TOTOŽNOSŤ A KONTAKTNÉ ÚDAJE SPRÁVCU

1.1. Správcom Vašich osobných údajov je spoločnosť Ivan Ignačák - VNI, so sídlom Brezová 1498/1A, 90501 Senica, Slovenská republika, IČO: 33040974, zapísaná v Živnostenskom registri č. 205-9463 v Senici, č. Žo-2004/01468/2/HAB (ďalej len "správca").

1.2. Kontaktné údaje správcu sú nasledujúce: adresa pre doručovanie Brezová 1498/1A, 905 01 Senica, Slovenská republika, adresa elektronickej pošty info@zazracnekamene.sk, telefón +421 905316400.

 1.3. Správca nemenoval poverenca pre ochranu osobných údajov

  1. ZÁKONNÝ DÔVOD SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

2.1. Zákonným dôvodom spracovania  Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "nariadenie").

  1. ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 3.1. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je doručenie tovaru na základe Vašej objednávky. Pre tieto účely potrebujeme Vaše meno a priezvisko, doručovaciu adresu, e-mailovú adresu a telefónne číslo.

 3.2. Zo strany správcu nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 nariadenia.

  1. DOBA ULOŽENIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

4.1. Doba, po ktorú budú Vaše osobné údaje správcom uložené, sú 3 roky, najdlhšie však do odvolania Vášho súhlasu so spracovaním osobných údajov (na tento účel spracovania).

  1. ĎALŠÍ PRÍJEMCOVIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

5.1. Ďalšími príjemcami Vašich osobných údajov budú firmy Schartis s.r.o. (pre účely spracovania fakturačných dát) a Slovenská pošta (pre účely doručovania zásielok).

  1. PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJOV

6.1. Za podmienok stanovených v nariadení máte právo požadovať od správcu prístup k Vašim osobným údajom, právo na opravu alebo vymazanie Vašich osobných údajov, prípadne obmedzenie ich spracovania, právo namietať proti spracovaniu Vašich osobných údajov, a ďalej právo na prenosnosť Vašich osobných údajov.

6.2. Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov daný správcovi. Týmto však nie je dotknutá zákonnosť spracovania Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov môžete odvolať na emailovej adrese info@zazracnekamene.sk.

6.3. Ak by ste sa domnieval(a), že spracovaním Vašich osobných údajov bolo porušené alebo je porušované nariadenie, máte okrem iného právo podať sťažnosť u dozorného úradu, tým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

 

YTRmMmZkOD